Black Box teater med digitalt tilbud

Black Box teater kunngjør at de vil holde stengt resten av vårsesongen, men byr på et digitalt erstatningsprogram.
Kjære publikum, kunstnere og besøkende! 

Norske myndigheter meldte nylig at de forlenger forbudet mot offentlige arrangementer til 15. juni 2020. Derfor fortsetter Black Box teater å holde stengt ut vårsesongen.

Vi er lei oss for å meddele at vi avlyser alle aktiviteter på huset ut juni for å hindre ytterligere spredning av koronaviruset.
Dette inkluderer følgende arrangementer:

– 20. april: Prosessvisningen Orfee Schuijt: Thing Power
– 22.–24. april: Forestillingen Henriette Pedersen / Nartmanstiftelsen: PEER / BITCH
– 28.–29. april: Forestillingen Ingrid Berger Myhre: In Other Words (Premiere)
– 13. mai: Pluss Pluss, kuratert av Kristian Grennes
– 28. mai: Prosessvisningen Fauske og Manetane: Måneskinsmanetane
– 26.-29. mai: Forestillingen WILLYLIE: Odalen (Premiere)
– 7.-9. juni: Forestillingen Susie Wang: Mumiebrun (Heddadagene)
– 12.-13. juni: Forestillingen En…. Som, co-produsert med Teater Innlandet og Panta Rei Danseteater (Heddadagene)

Nabolagsmøtene 21. april og 11. mai med Garden Wall Users Committee vil finne sted senere i vår. Vi holder dere oppdatert!

Vi beklager ulempene dette medfører for både kunstnerne og publikum. Billetter kjøpt til forestillingene refunderes, og vi kontakter alle som har kjøpt billett til disse arrangementene via e-post.

Forrige uke lanserte vi den nye podkasten vår, og i morgen kommer andre episode, hvor vi har med oss kunstnerne Signe Becker og Ingvild Langgård i samtale med dramaturg Elin Grinaker.

Podkasten finner du tilgjengelig på AcastSpotify og i iTunes. Følg lenkene og abonner, så får du med deg hver nye episode!

Etter påske lanserer vi en serie med verksteder for barn og voksne – og flere arrangementer er i vente. Stay tuned!

Vi håper alle dere, og deres nære og kjære, er friske og ved godt mot – og at dere holder dere hjemme! Vi gleder oss til å dele og oppleve scenekunst med dere til høsten, og – før den tid – på digitale plattformer.

Ta vare på hverandre – og god påske!

Alt godt,
teamet på Black Box teater

I tett dialog med kunstnerne jobber vi aktivt med å få vist de avlyste forestillingene og arrangementene under de kommende sesongene høsten 2020 og våren 2021. 

Liveopplevelser og fellesskap – møtepunkter mellom kunstnere og publikum – er Black Box teaters eksistensgrunnlag. I disse tider, hvor vi ikke kan samles i fysiske rom, må vi finne nye måter å oppleve og dele scenekunst og fagprogrammet vårt på. Disse tiltakene er ikke, og kan aldri bli, erstatninger for det sceniske programmet – men de kan holde liv i samtalen mellom kunstnere og publikum gjennom digitale plattformer og andre måter å dele på.

Situasjonen vi går gjennom, byr på en sjelden anledning til å lytte: Gjennom å lytte kan vi høre andre tanker og gjøre oss nye refleksjoner.