Jan Fabre under møte med pressen i Avignon 2009.

Olympiade i falske orgasmer

(Avigon): -- Min kritikk av forbrukersamfunnet rammer også kunstscenen, sier regissør Jan Fabre. Intervju fra Festivalen i Avignon 2009.

Ett av Avignon-festivalens mål er å berike teateropplevelsene med et fyldig tilleggsprogram. Et eksempel er det som kalles dialog med publikum – møter med scenekunstnere og aktører på L’Ecole d’Art. Jan Fabre besvarte ikke alle spørsmål da han møtte publikum. En publikummer lurte for eksempel på hvorfor Fabre fortsatt angriper forbrukersamfunnet, en annen hevdet at forestillingen Orgie ikke sjokkerer; og spurte om ikke også Fabre synes at det er et problem at «alle» – også kritikerne, likte forestillingen.

Lese mer?
Jeg er abonnent Jeg er ikke abonnent
Logg inn Bli abonnent
Finnes i utgave::