New Skin, Signe Becker/ Ingvild Langgård. Teaterhuset Avantgarden, BIT Teatergarasjen og Black Box teater 2018.

Teateroverflod

Heddadagene er over oss. Festivalen viser flere enn 45 teaterforestillinger i løpet av ti dager, i tillegg til en mengde andre arrangementer – blir det for mye av det gode?

Heddadagene arrangeres i Oslo for andre gang. Det er Heddakomiteen og Norsk Teaterlederforum som har tatt initiativ til festivalen som har som mål å vise bredden av det som produseres ved scenekunstinstitusjoner over hele landet. Dette er ingen enkel oppgave. Det er Norsk Teater og Orkesterforening (NTO) som er formell eier og har prosjektansvar for Heddadagene. 31 av NTOs medlemsteatre står som arrangører – det er ganske mange. Det er ingen tvil om at Heddadagene evner å vise en bredde i norsk scenekunst, men viser festivalen mangfoldet?

Lese mer?
Jeg er abonnent Jeg er ikke abonnent
Logg inn Bli abonnent