«Vi, folket» av og med Espen Kloumann Høiner. Urpremiere Bastardfestivalen 2018. Foto: Alette Schei Rørvik

Festivalen som festna seg

(Trondheim): Sansningar frå Bastardfestivalen 2018: Ein skodetekst i tre setningar om skodekunstnarar og tilskodarar og samskodarar og samkunstnarar.

Weet je wat? auga sit innafor øyra, eller omvendt, at øyra har plassert seg på utsida av hovudet utanfor rekkjevidde til auga, kva kan vel øyra sjå som ikkje auga allereie høyrer, attlatne eller opne, for rommet som finst finst og rommet som finst finst i auga og i øyra, eg kjenner det i fingrer og føter, og når eg går over golvet og du går over golvet, og vi sit ved sidan av kvarandre og derfor sit vi saman, og ein festival er ein fest og det festnar seg inntrykk og avtrykk i kropp og hovud, og det knirkar i sko og golv og skoa prøver seg varsamt framover, og 

Lese mer?
Jeg er abonnent Jeg er ikke abonnent
Logg inn Bli abonnent