Når okseblodet bruser

Skuespiller, lyriker, forfatter, og ikke minst: satiriker. Klaus Hagerup (1946-2018) var et multitalent som var med på å prege sin tid. Han var også en trofast abonnent på og skribent i tidsskriftet. Da vi ønsket å publisere en teateranmeldelse av Siv Jensens valgnattale i 2013, var Klaus Hagerup et naturlig førstevalg - og han tok utfordringen på stram arm. Anmeldelsen kan du lese her:

Jeg var en av de som så S. Jensens forestilling valgnatten 4. sept. 2013.

            Jeg så den på TV og jeg fikk ikke med meg alt. Da innledningen var over var jeg såpass utslitt at jeg falt i dyp søvn. Jeg våknet ikke før det hele var over, og vet ikke hva jeg gikk glipp av. Det plager meg ikke. Jeg fikk med meg begynnelsen. Den gjorde et dypt inntrykk, og kan vurderes som en enakter.

Lese mer?
Jeg er abonnent Jeg er ikke abonnent
Logg inn Bli abonnent
Finnes i utgave::