Liv Ullmann og Bjørn Sundquist i Lang dags ferd mot natt. Regi: Stein Winge. Riksteatret 2010. Foto: Erik Berg

TURNÉ-LIV

Tale av Ole Lillo-Stenberg, turnéleder ved Riksteatret, til Liv Ullmann. Nationaltheatret 16. november.

Jeg har fått beskjed om å være personlig og litt frekk så jeg kan vel begynne med å nevne at mitt første møte med Liv, første lille turné med Liv, mitt TURNÉ-LIV begynte i Kirkeveien i 1965. Jeg var 10 år og kom syklende fra Frognerbadet, der var jeg jo så å si hver dag den gangen og var på vei hjem til mor og far og middag, kom syklende med røde klorøyne og vått badehåndkle på bagga og da jeg rundet Oscar Mathisen statuen ved Frogner Stadion så jeg plutselig min far, fattern, drive å sykle sikk sakk mellom trærne der, steile litt osv., ganske så eplekjekk oppførsel.

Lese mer?
Jeg er abonnent Jeg er ikke abonnent
Logg inn Bli abonnent