AVSNITT 1: Den gamle och havet [tors 29 nov kl. 19] Örnulf från fjordarna och hans sju söner sätter kurs mot det kalla Norden för att hämnas rovet på hans döttrar. På resan över havet väntar faror och det blåser upp till storm.

I Kärrtorp är det hårt, ruskigt och kallt

(Kärrtorp): Bäst på att vara sämst? Marie Nikkazm Bakken iscensätter Henrik Ibsens Hærmændene paa Helgeland som en ”skamlös opera i tolv avsnitt”, ”ett såpopera-fars-tragedikomedi-haveri” på en förortsteater i Stockholm.

Vikingarna på Helgeland (Hærmændene paa Helgeland)

Text: Henrik Ibsen
Koncept och idé: Marie Nikazm Bakken, Fredrik Floen
Regi: Marie Nikazm Bakken
Scenografi, kostym, mask: Fredrik Floen
Ljuddesign: Anna Jondelius
Ljusdesign: Ann-Marie Fritiofsson
Teknisk chef: Jenni Godoy
Regiassistent: Fanny Högqvist

Lese mer?
Jeg er abonnent Jeg er ikke abonnent
Logg inn Bli abonnent