Pragmatisk teateridealist

Denne uka ble søkerlisten til teatersjefstillingen på Nationaltheatret offentlig. Les intervju med Kristian Seltun, avtroppende teatersjef på Trøndelag Teater, og blant de aktuelle søkerne.

Etter 9 år som teatersjef ved Trøndelag Teater er Kristian Seltun på flyttefot tilbake til Oslo og familien. Han overlater sjefsstolen til Elisabeth Egseth Hansen, som har vært en av hans nær-meste samarbeidspartnere i dramaturgiatet på teatret. I likhet med ham har hun bakgrunn fra det frie scenekunstfeltet, både som kunst-nerisk leder ved Avantgarden og scenekunstkonsulent i Kulturrådet. I dag er det kanskje ikke oppsiktsvekkende, men den gang kom ansettelsen av Seltun som en overraskelse.

Lese mer?
Jeg er abonnent Jeg er ikke abonnent
Logg inn Bli abonnent
Finnes i utgave::