Plakatfoto til «Einer von uns», regi: Erik Ulfsby. Schauspiels Hannover (i samproduksjon med Det Norske Teatret).

Det er et før og et etter

I kveld er det premiere på et unikt norsktysk teaterprosjekt med utgangspunkt i 22. juli på Schauspiel Hannover. Vi møtte regisør Erik Ulfsby til et intervju.   

På scenen medvirker det to skuespillere fra hvert land, og norske Lars Ramberg – mest kjent for installasjonen ZWEIFEL på Palast der Republik i fhv. Øst-Berlin – har ansvaret for rom og sceneløsning, i samarbeid med Ditteke Waidelich. Forestillingen Einer von uns (Ein av oss) er resultat av et flerårig samarbeid mellom Det Norske Teatret og Schauspiel Hannover. Den siste ukas hendelser har spilt inn på diskusjonene på prøvene, forteller Erik Ulfsby på telefon fra Hannover. 

Lese mer?
Jeg er abonnent Jeg er ikke abonnent
Logg inn Bli abonnent