Våkenatt, mange år etter

På grunn av at jeg har skrevet under på en taushetserklæring i forbindelse med forestillingen «Vake» er jeg forhindret fra å skrive en anmeldelse. Derfor har jeg skrevet et eventyr inspirert av våkenatta. Dette skriver tåkefyrstene i «Vake»: «Vake» er et hemmelig mysteriespill, som bare deltagere får ta del i og snakke om, og da bare seg imellom. Det er strengt forbudt å avsløre mysteriene. Dersom du vil vite hva som foregår i «Vake» må du delta. Hvis ikke vil du for alltid bli innhyllet i uvitenhetens tåke - sammen med en gjeng med hester.

Det var en gang en nokså gammel bestemor. Hun var ikke helt sikker selv, men regnet med at hun var rundt 850 år. Hun hadde gått i de fleste skoger, og

Vake

Av Nordenfjeldske horlaug/Lisa Lie

Black Box Teater, 24./25.august 2019 

Lese mer?
Jeg er abonnent Jeg er ikke abonnent
Logg inn Bli abonnent