Blikket opp fra navlen

(Skien): En liten todagers teaterfestival på Ibsenteatret i Skien kastet undertegnede på hodet ut i en verden i brann. Fra diktaturets spøkelser i Brasil til hindunasjonalismen i India, kvinnekamp i Kina og Libanons sinne overfor Vestens hykleri: Ibsen Awards festival er befriende våken og framstår helt tett på vår globale virkelighet.

Ibsen Scholarship Awards Festival er en internasjonal festival som har blitt arrangert i Skien hvert annet år siden 2007 for å rette oppmerksomhet mot utdelingen av stipendene, vinnerne og deres prosjekter. Totalbeløpet for hvert stipendprogram er på 2 millioner kroner, og til nå har Ibsen-festivalen støttet 39 ulike prosjekter fordelt på 27 land over hele verden. 

Lese mer?
Jeg er abonnent Jeg er ikke abonnent
Logg inn Bli abonnent