Zoom INN

Det er duket for hele 12 forestillinger i anledning Teater Innlandets publikumsutviklingstiltak «Zoom INN».

PRESSSEMELDING FRA TEATER INNLANDET 

12.-15. oktober fylles Elverum med scenekunst!

Det vil skje noe for alle: 4 barnehager får besøk av danseforestillingen «Friminutt», «Frekke fugler» med elverumsingen Kari Schulstad Wasa i spissen vises i barneavdelingen på Elverum bibliotek, familieforestillingen «Bertil og Borte» av FRYD scenekunst spilles i Festsalen på Elverum kulturhus, og barneforestillingen «De kaller meg Påsan» besøker Sørskogbygda samfunnshus og Folkets Hus Jømnvang.

Mandag 14. oktober er det premiere på monologforestillinga «Homo meg» av Helge Langerud Heikkilä i Elverum kulturhus.

I tillegg kommer Teater Innlandets egne produksjoner «Guddommelig galskap» og «Den enfoldige morderen».

Zoom INN er et prosjekt hvor Teater Innlandet samarbeider med frigrupper i Innlandet om store og små scenekunstprosjekt for å skape spennende teaterdager med scenekunst og aktiviteter!

Teatret lyste våren 2019 ut prosjektmidler til frigrupper som ønsket å være med på å skape blest omkring scenekunstmiljøet i sin kommune. Det kom inn 27 søknader og fra 12. oktober til 9. november vil det foregå til sammen 70 arrangementer i de fire kommunene Elverum, Kongsvinger, Gjøvik og Sel som alle vil vise scenekunstbredde.

Se vedlagt program og les mer om arrangementene og aktørene her: https://www.teaterinnlandet.no/zoom-inn

Vi håper dere vil forhåndsomtale prosjektet og forestillingene, og komme på arrangementene. Ta gjerne kontakt med aktørene for intervju!

Med vennlig hilsen
Randi Strømbu
kommunikasjonsrådgiver

 

TEATER INNLANDET

Telefon: 62 59 87 20/ 915 45 951

teaterinnlandet.no