Gi gaveabonnement til jul!

Et nytt nummer av tidsskriftet er ute, og en god anledning til å gi det i julegave til familie, kolleger og venner. Abonnement gir tilgang til aktuelle anmeldelser gjennom hele året på nettstedet, og papirutgavene gratis tilsendt i posten. Du kan velge mellom flere typer abonnement. Les her:

Tegner du abonnement nå*, kommer siste utgave (4 2019) fram i posten til jul. For innholdet: klikk på forsiden til høyre på siden.

Abonnement for hele året på nettstedet og papirutgavene, koster kr. 350,-

Tegner du bare nettabonnement, kan du velge mellom flere kategorier: 1 måned, 3 måneder og 1 år. 

Abonnement i Norden og Europa, kr. 400,-

Resten av verden, kr. 450,-

Abonnementet tegner du ved å klikke Abonner i hjørnet øverst til høyre. NB: Du kan oppgi din egen e-post, eller e-posten til den du vil gi gaven til. Dersom du. bruker din egen e-post, kan det gjøres om, ved at du sender epost til: post@shakespearetidsskrift.no med e-postadressen til den du vil gi gaven til. 

Vær avlogget når du klikker deg inn på Abonner.

Tekniske problemer: Send en e-post til: post@shakespearetidsskrift.no

* innen fredag 20.12.2019.