«Begynnelser», regi: Kari Holtan. Samarbeid mellom De Utvalgte, Carl Frode Tiller, Trøndelag teater og Motorpsycho, fra 2016. Foto: Ole Ekker

Stjel midlene fra Eurovision-finalen!

I kveld viser Trøndelag Teater en filmet versjon av De Utvalgtes «Begynnelser» fra 2016 på teatrets facebook-side, noe som har vakt begeistring hos teaterpublikummet. Men Boya Bøckman fra De Utvalgte mener man bør se til de store gutta bak live tv-produksjoner for virkelig å få utbytte av teater gjenskapt på digitale flater.

– Det er langt igjen før vi ser filmede eller strømmede versjoner av teaterforestillinger som har like bra kvalitet som spillefilm og som samtidig klarer å gjenskape følelsen av noe som skjer her og nå, sier Boya Bøckman.

Lese mer?
Jeg er abonnent Jeg er ikke abonnent
Logg inn Bli abonnent