Infoinnslag, Aerowaves - Spring Festival. Foto: Jonas Øren

Digital dansefestival for dummies – ein guide for den nye publikummaren

Er du ein av dei som er usikker på korleis du kan vere ein bra publikummar i den digitale sphæra? I denne teksten vil du lære alt om online kutyme, matvett og språkbruk, då eg skriv om mi første erfaring som publikummar ved to viktige internasjonale scenekunstfestivalar; Aerowaves Spring Forward og Fusebox Festival, der heile fem norske forestillingar vart vist.

Fredag 24. april klokka 10:30 sitt eg, flaut nok, i trusa ved frukostbordet. Eg tillot meg sjølv å sove lenge denne dagen, og

Aerowaves Spring Festival & Fusebox Festival

Rejika, Kroatia 24. til 26. april 2020

Austin, Texas, USA, 25.-26. april 2020

Lese mer?
Jeg er abonnent Jeg er ikke abonnent
Logg inn Bli abonnent