Trappen er blitt brattere enn påtroppende teatersjef Kristian Seltun ante. Foto: Øyvind Eide

NATIONALKATASTROFE – ?

Neste høst vil Nationaltheatret være fraflyttet. Men de har fortsatt ikke fått svar på om det kommer en ekstra bevilgning til å bygge en midlertidig hovedscene. – Spørsmålet er om Norge vil ha et nasjonalteater eller ikke, sier Kristian Seltun.

«Det begynner virkelig å haste,» sa påtroppende teatersjef Kristian Seltun da Aftenposten tok tak i saken, 16. september. Seltun slo alarm etter gjentatte forsøk på å få til en avklaring om midlertidig hovedscene. Foreløpig har Nationaltheatret avtale om å bruke Kanonhallen på Løren, i tillegg til Torshovteatret, men begge er småscener, og kan ikke erstatte dagens hovedscene. 

Lese mer?
Jeg er abonnent Jeg er ikke abonnent
Logg inn Bli abonnent