En forsmak på «Holiday Sauce… Pandemic!» av og med Taylor Mac, som live-streames i forbindelse med pristildelingen på Nationaltheatret 12. desember. Foto: Little Fang

«Sammen er vi skeive»

Årets Ibsenfestival måtte avlyses i sin planlagte form, men Nationaltheatret rigger til for live-streaming av Ibsenprisvinneren Taylor Macs julespill «Holiday Sauce… Pandemic!». På nyåret setter de opp det skeive familiedramaet «Hen», også av prisvinneren, forteller avtroppende teatersjef og jurymedlem Hanne Tømta.

På forsommeren besluttet Nationaltheatret seg for å skyve årets Ibsenfestival til desember, men med nye korona-restriksjoner, sier det seg selv at det er umulig å gjennomføre en normal festival. Hvordan har dialogen vært med teatrene som skulle kommet? 

Lese mer?
Jeg er abonnent Jeg er ikke abonnent
Logg inn Bli abonnent