Ny utgave - et julegavetips til dere som savner teatret, men også samtalene

Ny utgave av Norsk Shakespearetidsskrift, nummer 4 2020. Blant innholdet nevner vi: Intervju med Taylor Mac, vinneren av International Ibsen Award 2020. Intervju med den britiske regissøren Katie Mitchell og intervju med skuespiller Ursina Lardi, om hennes arbeid sammen med regissør Milo Rau, i blant annet forestillingen LENIN. Vi trykker også en rekke tekster skrevet under og i forbindelse med pandemien. Blant annet av Kelly Copper fra Nature Theatre of Oklahoma, Matthias Lilienthal, Ivo van Hove, Jan Lauwers, Alexander Karschnia og Rabih Mroué. Tilstandsrapporter fra Norge: Håkon Ramstad, Sara Baban, Egill Pálsson, Asle Nilsen og Pernille Mercury Lindstad. Vi trykker essays om dramatikk, dramaturgi og scenetekst av Demian Vitanza og Andrzej Wirth - og en rekke bok-, teater- og festivalanmeldelser. Og vi har også en egen seksjon om dans, som blant annet inneholder Jonas Ørens kommentar om komplekser i klassisk ballett, og intervju med tiltredende sjef for Rosendal teater, Alexander Roberts. Tegn abonnement, eller gi et abonnement som julepresang - du kan velge mellom papir + nett, eller bare nett, eller kjøpe et enkelteksemplar av siste utgave - send en mail til: post@shakespearetidsskrift.no