Dramatiker, forfatter og billedkunstner Vibeke Tandberg. Foto: Louise Jacobs.

Digital visning: «Jeg er Joe» av Vibeke Tandberg

Vibeke Tandbergs «Jeg er Joe», live strømmes fredag 12. mars kl. 1900. Dette er en av flere strømminger fra Dramatikkens hus, hvor de presenterer tekster som er under utvikling.

 «Vi savner fullt hus og publikumsarrangement og gleder oss til dette igjen blir mulig. Enn så lenge planlegger vi digitale arrangement, som du kan se på www.dramatikkenshus.no eller Facebook-siden vår. Først ute er Vibeke Tandberg med arbeidsvisningen Jeg er Joe», skriver Dramatikkens hus i et nyhetsbrev, 20.01.2020. 

Jeg er Joe er en scenetekst for to personer, en mann og en kvinne. Handlingen har form som en dialog der paret vurderer og reforhandler livet de lever sammen. En bilulykke er omdreiningspunkt og metafor for kjærligheten og samlivet deres.

Stykket er under arbeid. 

Skuespillere: Espen Klouman Høiner og Victoria Ose.

Medvirkende: Louise Jacobs og Marte Vold.

Vibeke Tandberg er billedkunstner, fotograf og forfatter. Hun har skrevet dramatikk, filmmanus og performative tekster til ulike kunstprosjekter nasjonalt og internasjonalt. Tandberg debuterte i 2012 med romanen Bejing Duck, og har siden gitt ut tre romaner. Hunder hadde urpremiere på Nationaltheatret i januar 2020. Tandberg er husdramatiker ved Dramatikkens hus 2020/21.