«Kirsebærhagen», regi: Laurent Chétouane. Kilden teater 2021. Foto: Kjartan Bjelland

Dialogen i mellomrommene

(Kristiansand): Laurent Chétouanes oppsetning av «Kirsebærhagen» rakk bare å bli vist to ganger på Kilden teater før lockdown, i 2021. Nå er forestillingen tatt opp igjen, og spilles til og med lørdag, 25. juni. Scenograf Serge von Arx har sett forestillingen, og deler sine betraktninger om Chétouanes tilnærming til stykket. Tiden er den egentlige aktøren i dette scenisk-musikalske lydverket, skriver von Arx.

Teaterbesøket på Kilden, 27. februar (2021), var eksklusivt, foajéen var nesten tom, med bare kjente ansikter, som i en krets av

Relaterte saker

Directing Theatre
Podcast ep. 03

Laurent Chétouane

Hosted by Runar Hodne

Lese mer?
Jeg er abonnent Jeg er ikke abonnent
Logg inn Bli abonnent