Er den britiske teatersektoren forandret for alltid?

(London): Fra idag, 17. mai av, skal den britiske teatersektoren forsøke å stable seg på beina igjen. Administrerende direktør i Society of London Theatre, Julian Bird, ser frem til gjenåpningen med engstelse og begeistring. Ett år etter den første koronanedstengningen har britiske teaterorganisasjoner tapt over to milliarder kroner.

I år blir 17. mai en feiringens dag også i Storbritannia. Da iverksettes nemlig steg tre av den britiske regjeringens gjenåpningsplan, der man endelig kan få møtes innendørs, spise på restaurant og gå på teater. De siste ukene har det ene teateret etter det andre rullet ut sine fyldige sommerprogrammer. 418 år etter at The Globe Theatre måtte stenge som følge av pesten, er teateret nå blant de første som åpner etter koronanedstengningen.

Lese mer?
Jeg er abonnent Jeg er ikke abonnent
Logg inn Bli abonnent