Julie Rasmussen og Steffen Mulder i Berghain. Kristiansand Kongelige Teater 2021. Foto: Ola Røyseland

Eufori på festningkanten

(Kristiansand): Det nystartede scenekunstkollektivet Kristiansand Kongelige Teaters første oppsetning svekkes av normativt forutsigbart manus, men kan til gjengjeld skilte med store mengder energi og spilleglede, som inviterer publikum inn. Forestillingen vises på Bergen fringe kommende helg.

«Bassen hamrer mot deg og sorte gardinene ruller opp, så solen velter inn blender deg og brenner din sjel / Dansegulvet hoier og jubler og strekker hendene opp / Du roper alt hva du kan og danser med / Hopper så mørket ristes ut av kroppen»

Stående ute på den gamle festningen i Kristiansand, med åpen himmel over meg og en lett kjølig sensommerluft omkring meg, er det egentlig lite som minner om

Lese mer?
Jeg er abonnent Jeg er ikke abonnent
Logg inn Bli abonnent