Streikevakter utenfor Nationaltheatret. Foto: Therese Bjørneboe

«Streiken ødelegger norsk teater»

«Streiken ødelegger norsk teater», sier teatersjef på Nationaltheatret Kristian Seltun. Forhandlingsleder for LO Stat Lise Olsen sier at de har gitt alt de kan gi i forhandlingene – og det samme sier representant for arbeidsgiversiden, direktør ved Nationaltheatret, Marta Færevaag Hjelle. Teaterstreiken er fortsatt fullstendig fastlåst foran ny mekling førstkommende onsdag.

Teatersjef ved Nationaltheatret Kristian Seltun: Hva er ditt syn på den pågående teaterstreiken?

– Jeg er enig med arbeidsgiversiden. Men det er problematisk med holdningen til de ansatte som vil ha alt eller ingenting – da kommer vi ingen vei. Begge parter må fire på kravene. Arbeidsgiverne vil komme motparten i møte, men da må det være vilje til forhandlinger.

Lese mer?
Jeg er abonnent Jeg er ikke abonnent
Logg inn Bli abonnent