Joachim Joachimsen (Bertelot), Jo Saberniak (Don Juan), Emma Caroline Deichmann (Donna Elvira), Christian Eidem (Angelot) og Synnøve Fossum Eriksen (Donna Anna) i «Don Juan», regi: Ole Johan Skjelbred. Trøndelag teater 2022. Foto: Johannes L. F. Sunde

Et blekt begjær

(Trondheim): På Trøndelag Teater er «Don Juan» blitt en forførerisk forestilling, men tittelfiguren Don Juan blir ingen forfører. Han blir aldri farlig. Det hele er underholdende og velspilt – men uten retning.

Don Juan er en mytisk figur med stor tyngde i europeisk kunst. Utgangspunktet er fra Tirso de Molina, som fikk utgitt Don Juan fra

don juan

Etter Molière og en rekke andre

Regi og scenografi: Ole Johan Skjelbred

Scenografi og kostymer: Ane Ledang Aasheim

Lysdesign: Eivind Myren

Dramaturg: Kristoffer Spender

Lese mer?
Jeg er abonnent Jeg er ikke abonnent
Logg inn Bli abonnent