Mine Nilay Yalcin i Ivars kro, regi: Cici Henriksen. Nordic Black Theatre/ Cafeteatret 2023. Foto: Marit Moen Blomstereng

En får værra som en er da'n itte vart som en sku!

Hva mer kan du be om av fortellerteater enn en utøver som serverer øl og irish coffee i høyt tempo mens hun gjenskaper minnet om et gyllent stykke oslohistorie? Forestillinga om den legendariske brune puben Ivars kro sier kanskje like mye om kunstens funksjon som betydningen av samlingssteder for alle.

Å bli nekta servering på et utested fordi du er for full. For mange blant det mest ydmykende man kan oppleve i

Ivar’s kro

Av Mine Nilay Yalcin 

Regi: Cici Henriksen 

Med Mine Nilay Yalcin 

Scenografi og lys: Agnethe Tellefsen

Lyddesign: Truls Hannemyr

Kostyme: Madeleine F. Røseth

Lese mer?
Jeg er abonnent Jeg er ikke abonnent
Logg inn Bli abonnent