Ensemblet, regissør, scenograf og sceneteknikerne i Susie Wang tar applaus etter «Burnt Toast» på FIND i Berlin. Foto: Schaubühne

Suksess for Susie Wang i Berlin

«Et høydepunkt i årets utgave», skriver The New York Times om «Burnt Toast» av Susie Wang på FIND i Berlin. Det norske kompaniet blir også framhevet som festivalens «oppdagelse» i tysk presse. 

Årets FIND åpnet med House of Dance (regi: Tina Satter) onsdag 19. april og avsluttet denne helga. Som en festival for ny, internasjonal dramatikk, er FIND (Festival Internationale Neue Dramatik) en sentral del av Schaubühnes profil, som etter at Thomas Ostermeier tok over som teatersjef i 1999/2000, har tilstrebet å være i front med å introdusere internasjonal samtidsdramatikk og nye stemmer. Teatret var først ute med å sette opp Jon Fosse i Tyskland (Der Name, regi: Thomas Ostermeier, 1999).

Lese mer?
Jeg er abonnent Jeg er ikke abonnent
Logg inn Bli abonnent