Oscar Jean (Relling), Sara Fellman (Gina), Jon Bleiklie Devik (Gregers), Kristine Hartgen (Hedvig)og Bjørnar Lisether Teigen (Hjalmar) i «Villanden», regi. Victoria Meirik. Teatret Vårt 2023. Foto: Erik Birkeland

Høylytt dissonans

(Molde): I sin versjon av «Vildanden» spisser Victoria Meirik dissonansen mellom de voksnes farse og barnets tragedie, men det er ikke lett å engasjere seg, og moderniseringen av stykket er halvhjertet.

En vegg av glassdører og tynne gardiner skiller salen i to. På den ene siden sitter publikum på tribuner og ser ned mot et

VILLANDEN

av Henrik Ibsen

Bearbeidelse: Brit Bildøen

Regi: Victoria Meirik

Scenografi og lysdesign: Norunn Standal

Kostymedesign: Synne Reichelt Føreland

Musikk: Daniel Herskedal

Lese mer?
Jeg er abonnent Jeg er ikke abonnent
Logg inn Bli abonnent