«Rock me Baby» av Øystein Elle og Karstein Solli. Foto: Jan Hustak

- Babyene oppdrar de voksne

Scenekunst for babyer assosierer mange gjerne med noe mykt, snilt og vennlig. Men i Øystein Elle og Karstein Sollis «Rock me Baby» er breibeint glamrock og blinkende scenelys det sentrale uttrykket. Intervju ved Hedda Fredly

Øystein Elle/Capto Musicae og Karstein Solli Produksjoner har gjennom mange år laget forestillinger for de aller yngste. Sist med StemmeStammen (2019), der de blant annet utforsket hvordan små barn og voksne ville reagere på kraftige, grove mannsstemmer som det bærende uttrykket. I vår hadde de premiere på sin nye forestilling Rock me Baby på Bærum kulturhus. Seinere ble den vist på festivalen Go Figure! i Oslo, og nå spilles den igjen på dansefestivalen Coda og på ShowBox. 

Lese mer?
Jeg er abonnent Jeg er ikke abonnent
Logg inn Bli abonnent