Malin Landa, Ann Ingrid Fuglestveit, Lars Emil Nielsen, Thomas Askeland Svendsen, Elias Moussaoui Anseth, Henrik Rafaelsen og Ragnhild Meling Enoksen i Himmeluret, regi: Endre Sannes Hadland. Kilden 2024. Foto: Lars Gunnar Liestøl

Om å komme til sine egne

(Kristiansand): Gabriel Scotts debut som komedieforfatter var en gigantsuksess i 1905. Det er forståelig at Kilden Teater mente han nå skulle få møte sitt hjemmepublikum i en fjelebodsutgave på turné. Men er Scott blitt møtt med grepet han vil trenge i dag?

Det var flere grunner til at jeg mente Kildens nye oppsetning av Gabriel Scotts Himmeluret  skulle vies oppmerksomhet her i tidsskriftet. Tilsynelatende

himmeluret

Av Gabriel Scott

Bearbeidet av Rune Belsvik

Regi: Endre Sannes Hadland

Scenografi og kostymer: Camilla Lilleengen og Frode Holgersen

Lese mer?
Jeg er abonnent Jeg er ikke abonnent
Logg inn Bli abonnent