Panini Boys Room, by Vinge/ Müller. Festspillene i Bergen 2018. Photo: Thor Brødreskift/ FiB

It's a Part of the Palette

I kjølvannet av den anonyme facebookkontoen Sløseriombudsmannens utspill mot kunstnerduoen Vinge/ Müller gjengir vi Marc Siegels intervju med Vegard Vinge, fra Shakespearetidsskriftet nr. 2 2018. I intervjuet - Its a part of the Palette - snakker Vegard Vinge blant annet om hvorfor han ikke oppfatter kroppsvæskekunst som noe overskridende, men som en "del av paletten".

(Bergen): In conjunction with a new production and exhibition by Vegard Vinge and Ida Müller, Panini-BoysRoom, at the Bergen International Festival, Vinge sat down for a public conversation with Marc Siegel on May 30, 2018 at the Litteraturhuset. The following text is based on that discussion.

Lese mer?
Jeg er abonnent Jeg er ikke abonnent
Logg inn Bli abonnent
Finnes i utgave::