Gengangere i en 50-romas villa i Moskva.

Kammerherre Alvings asyl i Moskva

Unik og nyskapende versjon av Gengangere i Moskva: en sterk forestilling, som ingen forlater med de samme inntrykk og opplevelser.

At Ibsens skuespill er gjenstand for uendelig mange forskjellige former for eksperimenter, dekonstruksjoner og omskrivninger, er ingen nyhet. Men de amerikanske regissørene Viktor Carinha og Mia Zanettes publikumssuksess med Gengangere som en slags ”site-specific-installation-multiperformance”-teater i en gammel herskapelig villa sentralt i Moskva, hører så avgjort til de mer innovative og vellykkede forsøkene som er gjort i denne retning. Villaen har 50 rom, og det hele er innredet som en fiktiv herskapsvilla fra 1920-årene. Atten skuespillere deltar hver kveld.

Lese mer?
Jeg er abonnent Jeg er ikke abonnent
Logg inn Bli abonnent
Emneord: