Adishatz/Adieu Koncept och framförande Jonathan Capdevielle. Black Box teater 2018. Foto: Alain Monot

Att säga adjö

Jonathan Capdevielle visar ett smärtsamt farväl till artisten Madonna och de som tiden har tvingat att lämna bakom oss.

Det är något med programmet på Black Box teater denna höst. Plötsligt är det några litet äldre produktioner där, samt en som redan har spelats för flera år sedan, som kommer i repris. Varvat med nya saker förstås, av återkommande gäster. Det är givetvis en högst medveten programmering, och när säsongen är över får den som har sett allt, eller nästan allt, på BBT kanske svaret på giltigheten i det. Gisèle Viennes Jerk spelas i oktober, med Jonathan Capdevielle som ensam dockspelare på scenen. Den var här redan 2010.

Lese mer?
Jeg er abonnent Jeg er ikke abonnent
Logg inn Bli abonnent