TVTV av Siri Hjorth og Pernille Mercury Lindstad, medvirkende Åsa Hillingseter Løyning, Ingvild Isaksen, Andreas Strand Renberg, Sebastian Makonnen Kjølaas. Henie Onsstad Kunstsenter 2019/2020. Foto: Nabeeh Saman

TV-nostalgi, framtidsvyar og satire i digital kabaret

TVTV av Pernille Mercury Lindstad og Siri Hjorth skiller seg klart ut i mengda av digitale straumetilbod ein ser no for tida. Produksjonen er tilgjengeleg digitalt via Henie Onstads nye Art Channel, med ein episode liggande ute kvar veke frå og med 28. mai til 18. juni.   

Fortid, notid og framtid blir satt i scene i denne fargerike tre-episodars kabareten TVTV på Henie Onstad Kunstsenter.

TVTV The Great Monster Dada Show

Skapt av Siri Hjorth og Pernille Mercury Lindstad

Henie Onstad Kunstsenter, 2019 og 2020

Lese mer?
Jeg er abonnent Jeg er ikke abonnent
Logg inn Bli abonnent